Tvrtka

Exhibeo arhitektura d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću, osnovano je 9. srpnja 2010 godine u Zagrebu, u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, Hanamanova 30.

Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje, građenje i nadzor, te stručni poslovi prostornog uređenja.

U sklopu svojih djelatnosti Exhibeo arhitektura pruža širok spektar usluga čija se glavnina bazira na projektiranju stambenih, obiteljskih i višestambenih građevina, poslovnih, prodajnih, proizvodnih građevina, unutarnje uređenje stambenih i poslovnih prostora, te suradnja i izrada projekata i vršenje nadzora nad zaštićenim spomenicima kulture.

Radovi na obnovi spomeničkih objekata uključuju suradnju s nadležnim državnim i regionalnim službama zaštite i konzervacije, restauratorskim centrima i radionicama.

 

Dodatne usluge koje nudimo u sklopu našeg rada su:

- konzalting (tehničko savjetovanje investitora ili obavljanje djelatnosti upravljanja projektom gradnje),

- etažiranje – izrada etažnog elaborata

- izrada projektne dokumentacije potrebne za legalizaciju izvedenog stanja

- stručni i obračunski nadzor nad gradnjom

 

Pratimo projekte od njihovog početka, od prvih razgovora, pa sve do izvedbe i završnog uređenja. S klijentima počinjemo od razvoja ideje, projektiranja, izrade tehničke dokumentacije potrebne za ishođenje lokacijskih, građevinskih dozvola, dozvola za građenje, izradom izvedbenih projekata, te pratimo izvođenje građevine nadzorom nad gradnjom.

Klijentima se uvijek trudimo uskladiti i realizirati njihove želje, mogućnosti u skladu sa znanjem i strukom.

Tvrtka neprekidno unaprjeđujemo svoje proizvode i usluge kako bi oni bili iznad očekivanja naših klijenata. Kako bismo pratili suvremena htjenja naših klijenata i dobili kvalitetu projekata tvrtka ulaže u nadogradnju znanja svojih zaposlenika, stručne seminare, edukaciju i dr.

Za potrebe odlaska na teren i bilo kakav rad na udaljenijim mjestima od samog smještaja ureda, Exhibeo arhitektura posjeduje službeni automobil.

Kako bi ostvarili cilj isporuke cjelovite projektne dokumentacije potrebne za ishođenje dozvola i gradnju (ili legalizaciju) građevina ostvarena je dugogodišnja, kvalitetna suradnja s firmama i suradnicima koje se bave izradom geodetskih elaborata, projekata konstrukcije, projekata instalacija, projekta uređenja okoliša, revizija fizike , buke i statike i ostalo.

Exhibeo arhitektura je mlada, perspektivna tvrtka koja će svojom ponudom djelatnosti i kvalitetom rada ponuditi više na tržištu.

EXHIBEO ARHITEKTURA d.o.o.
Hanamanova 30,
10000 Zagreb, HR

T. 00385 1 7788 707
FAX 00385 1 7788 707
GSM. 00385 91 542 0759

e-mail: info@exhibeoarhitektura.hr
website: http://exhibeoarhitektura.hr

Designed by svi na web